Pakume värsket suitsuliha otse ahjust.

Siidrimõisa Lihaköök kasvas välja Loosi mõisas Võrumaal tegutsevast Siidrimõisa ettevõtmistest. Aastal 2018 ostsime endile suitsuahju, milles saaksime aeg ajalt ürituste ajal külalistele suitsuliha valmistada. Meie liha osutus väga menukaks ning tänaseks on meil üle 20 suitsuahju. Valmistame ja pakume oma tooteid erinevatel laatadel ja üritustel. Püsivad müügikohad on Võrus Kagukeskuse ees ja Tartus turuhoone ees, kus pakume värsket ahjusooja suitsuliha igal reedel ja laupäeval.
.
Meie suitsuliha valmistamise põhimõtted on:
* kasutame värsket eestimaist sealiha
* aeglane küpsemine (12-16 tundi)
* kasutame vaid meresoola ja naturaalset lepasuitsu (ei kasuta nitritit, fosfaate ja teisi säilitusaineid)
* me ei süsti lihasse vett ega teisi aineid
* me ei keeda liha enne suitsutamis
.
Tootevalikus on:
SIGA – sink, kaelakarbonaad, seljafilee ning triibuliha – 14 EUR/kg
SIGA – ribiplaat – 10 EUR/kg
KANAkoivad – 10 EUR/kg
PARDI rinnafilee – 20 EUR/kg
VUTT – 3 EUR/tk
Lisaks suitsuvorstid ja riletid ehk leivamäärded.
.
Müügiesindused:
VÕRUS, Kooli 6 Võru (Kagukeskuse ees), tel 5597 4488
TARTUS, Vabaduse pst 1 Tartu (Tartu turuhoone juures), tel 555 22 339

heatuju@siidrimoisa.ee

+372 5124499