Siidrimõisa Lihaköök
Pakume värsket suitsuliha otse ahjust.
Siidrimõisa Lihaköök kasvas välja Loosi mõisas Võrumaal tegutsevast Siidrimõisa ettevõtmistest. Aastal 2018 ostsime endile suitsuahju, milles saaksime aeg ajalt ürituste ajal külalistele suitsuliha valmistada. Meie liha osutus väga menukaks ning tänaseks on meil üle 20 suitsuahju. Valmistame ja pakume oma tooteid erinevatel laatadel ja üritustel.
.
Meie suitsuliha valmistamise põhimõtted on:
* kasutame värsket eestimaist sealiha
* aeglane küpsemine (12-16 tundi)
* kasutame vaid meresoola ja naturaalset lepasuitsu (ei kasuta nitritit, fosfaate ja teisi säilitusaineid)
* me ei süsti lihasse vett ega teisi aineid
* me ei keeda liha enne suitsutamist
.
Tootevalikus on:
SIGA – sink, kaelakarbonaad, seljafilee ning triibuliha – 14.80 €/kg
SIGA – ribiplaat – 11 €/kg
KANAkoivad- 11€/kg
KANAtiivad– 11 €/kg
PARDI rinnafilee – 35 €/kg
LEIB
Seemnetega leib 3.50 €
Seemneteta leib 3.50 €
Suitsuliha leib 5 €
KEEKSID
Apelsini keeksi jõhvikatega 6 €
Puuvilja keeks Vana-tallinnaga 12 €
Lisaks suitsuvorstid, rilletid ehk leivamäärded ja maitsevõid.
.
Müügiesindused:
VÕRUS, Vabaduse 2A, tel 5597 4488