Vana Täpsi Pruuliköök
Vana Täpsi Pruuliköögis valmistab peremees Aivar Täpsi käsitööna nii rukkileiba kui kodust kalja ja õlut Viia-Jaani labürinditalus Põlvamaal, Ihamaru külas.
Aivar Täpsit on tunnustatud Seto Kuningriigipäeval kui Seto Kuninga ollõtegijät ja leeväküdsäjä.
.

Kodune juuretisega maherukkist käsitööleib
Kodune kali
Kodune õlu
Viia-Jaani labürinditalus toimub nii mõndagi põnevat lisaks toidutoodete valmistamisele.
Talu põldudele on joonistatud kiviringidena mitu väekat labürinti, kus saab jõudu ammutada.
Labürindipõllul on tervisekohad, toimuvad sütelkõnniriitused, šamaanitrummiringid ja erinevad meditatsioonid.
Vaata järgi kodulehelt ja Facebookist.
