FERMENTEERITUD KÖÖGIVILJA JOOK PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Ferla mahla omadused:

  • Kodumaine tooraine
  • Suhkruvaba
  • Kunstlike lisaainete vaba (ei säilitusaineid ega E-ained)
  • Sisaldab looduslikke probiootikume (kasulikud bakterid) ja postbiootikume
  • 1 kcal 100 ml tootes

Joogil on ilus selge punakas-lilla värvus. Jook ei sisalda säilitusaineid, lisandeid ega seda ei kuumtöödelda.

Jook säilib pikalt tänu fermenteerimisprotsessis tekkivale piimhappele ja seetõttu on ka maitse hapukas.

Jook sisaldab 100 g kohta piimhappebaktereid ja bifidobaktereid üldarvuga PMÜ 1 x 109 – 1011

MIKS JUUA FERLAT?

Sest inimese tervis saab alguse soolestikust ja Ferla toetab miljardite kasulike bakteritega seedimise tööd.Nimi Ferla tuleb sõnast fermenteerimine, mis protsessina on köögiviljade kääritamine ehk hapendamine. Selle protsessi käigus paljunevad seedimist soodustavad piimhappebakterid ja bifidobakterid. Loe lähemalt protsessi erilisusest ja fermenteeritud mahla kasulikkusest meie BLOGIST

info@ferla.ee

+372 555 25 923

Koduleht

E-pood

Tooted