Kolm. Köök&Deli
Kolm.Köök&Deli on Võru kesklinnas, Jüri tänaval asuv restoran, mille asutasid kolm sõpra, kes jagavad kirge kvaliteetse toidu ja kohaliku tooraine vastu. Restoran pakub päevapakkumisi, mis koosnevad supist ja praest ning korraldab populaarseid temaatilisi eriõhtusööke. Kolme pakutav toit kompab kohaliku maitse piire ja on kõike muud, kui igapäevane. Restorani on märgitud Falstaff 2025 restoranigiidis. Kolm aastat vana restorani Kolm peakokad Katre Käremägi-Sauk ja Ragnar Sauk on toonud Võru linna täiesti uued maitse ning elavdanud tublisti siinset toidukultuuri.
Kolm.Köök&Deli on UMA MEKK võrgustiku liige, valmistades täistera rukkijahust juuretisega käsitööleiba, millele on omistatud UMA MEKK märk. Leib sisaldab fermenteeritud rukkiteri ja linaseemneid, mis annavad sellele mõnusa krõmpsu tekstuuri. Hoia silm peal nende Facebooki lehel, kuna on võimalik värsket leiba nende juurest kaasa osta!
Restoran on osalenud UMA MEKK Kevad– ja Sügisgurmeel, pakkudes kolmekäigulisi erimenüüsid, mis rõhutavad kohaliku tooraine kasutamist ja loomingulist lähenemist toidule.