Säsi Pruulikoda
Säsi pruulikoda palju panustanud enda teadmiste arendamisse, tehes koostööd oma ala tippteadlaste ning pruulmeistritega üle kogu maailma. Säsi Pruulikoja käivitamisest alates on meid nõustanud Kanada tippteadlane, kes on oma hariduselt mikrobioloog-keemik ning Kanada suurima kombucha pruulikoja asutaja. Täna temale tuntakse teeseenejoogi hingeelu ning inimesteni tuuakse kõrge kvaliteediga ning maailmatasemel tervislik jook.
Säsi Pruulikojas villitakse pastöriseerimata kombuchat käsitööna, sest nii säilib joogi ehedus ja tõeline iseloom. Jookides kasutatavad mahemärgisega toorained on valitud hoolikalt ning teadlikult. Kombucha valmistamisel kasutakse aromaatseid ja kvaliteetseid musta- ja rohelise tee sorte. Jookides kasutatav suhkur on mahe rafineerimata toorroosuhkur, ning maitsestamisel kasutakse vaid mahetootjate mahlu. Säsi pruulikojas armastatakse kombuchat, kuna need lihtsalt maitsevad väga hästi ja neis jookides on ürgset väge!