Säsi on väike pruulikoda, kus valmib kombucha iidsete traditsioonide järgi. Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.

Säsi pruulikoda palju panustanud enda teadmiste arendamisse, tehes koostööd oma ala tippteadlaste ning pruulmeistritega üle kogu maailma. Säsi Pruulikoja käivitamisest alates on meid nõustanud Kanada tippteadlane, kes on oma hariduselt mikrobioloog-keemik ning Kanada suurima kombucha pruulikoja asutaja. Täna temale tuntakse teeseenejoogi hingeelu ning inimesteni tuuakse kõrge kvaliteediga ning maailmatasemel tervislik jook.

Säsi Pruulikojas villitakse pastöriseerimata kombuchat käsitööna, sest nii säilib joogi ehedus ja tõeline iseloom. Jookides kasutatavad mahemärgisega toorained on valitud hoolikalt ning teadlikult. Kombucha valmistamisel kasutakse aromaatseid ja kvaliteetseid musta- ja rohelise tee sorte. Jookides kasutatav suhkur on mahe rafineerimata toorroosuhkur, ning maitsestamisel kasutakse vaid mahetootjate mahlu. Säsi pruulikojas armastatakse kombuchat, kuna need lihtsalt maitsevad väga hästi ja neis jookides on ürgset väge!


sasipruulikoda@gmail.com

+372 55547826

Koduleht

E-pood