Avaldatud: 1 oktoober, 2023

Kohvikute ja restoranide nädala eesmärgiks on viia kokku Võrumaa pärandtoidu tootjad, kes on koondunud võrgustikku Uma Mekk, toitlustus- ja turismiettevõtjatega.

Sügisene UMA MEKK kohvikute ja restoranide nädal toimub 6.-15. oktoober 2023.

Osaleb 7 toidukohta.

Kolmekäigulise erimenüü hind on 29 eurot. Kohtade broneerimine vähemalt 24H ette.

Menüüd koos fotodega FB: kohvikutejarestoranidenadal

 

EELROOG:

Kartulipannkook suitsukala mössi ja marineeritud köögiviljadega / Kardohkapannkuuk suidsukalakreemi ja marineerit aiaviljuga

PEAROOG:

Pikalt küpsenud seakoodiliha ühepajaroa ja krehvtise mädarõikakastmega / Kavvaküdsänü tjulguliha, aiaviläruug ja mõroritkahämmätüs

MAGUS:

Astelpajumarja vahuga täidetud murumuna / Nõgalapaiuvatuga vadsakõnõ

       Broneerimine 5216 959, info@haanjamehe.ee

 

EELROOG:

Latikapall mädarõikakastmega / Latkapall mõroritkasuustin

PEAROOG:

Õunasiidris hautatud pardikoib, kapsas, juustukrõps ja pannikartul / Ubinasiidrin havvutõt pardsikints, kapstas, keesikrõps ja pannikardohk

MAGUS:

Kohupiimapontšik ahjuõunamoosi ja astelpaju jäätisega / Pärimuna ubinasahvti ja nõglapaiu-iätüsega

              Broneerimine 5628 4604, maagurmee@gmail.com

 

EELROOG:

Sõir seente ja sibulaga / Sõir siini ja sibulidega

PEAROOG:

Sea ribiliha kartulitambiga / Tsia küleliha ja kardohkapudõr

MAGUS:

Õunakreem / Ubinavatt

                  Broneerimine 505 4673, myyk@setomuuseum.ee

 

EELROOG:

Peediterriin mädarõikakreemiga / Peedivorm, man mõroritkakriim

PEAROOG KAHES VALIKUS:

ESIMENE VALIK: Seasisefileest medaljonid kartuligratääni ja jõhvikakastmega / Tsialihatsõõrikõsõ, kardohkavorm, kurõmarasuust

TEINE VALIK: Kohafileest ja kartulist kalakook salati ja tšilli-sidruni majoneesiga / Sudagu-kardohkakuuk saladi ja tsilli-tsitroni majoneesiga

MAGUS:

Pavlova maasikate ja mustikatega / Musokuuk mustkide ja maaskidega

               Broneerimine 509 9666, villa@oruvilla.ee

 

EELROOG:

Metskitse röstbiif puravike ja trühvlijuustuga / Kabraliha lipsikõsõ tattõ ja tsipähkmäkeesiga

PEAROOG:

Metskitsepada köögiviljade ja ürtidega / Ruug kabra ja aiakraamiga

MAGUS:

Õuna-jõhvika struudel  / Ubina-kurõmaratrull

                   Broneerimine 5668 9049, info@moisaait.ee

 

EELROOG:

Metsaseene supp küüslaugu krõbesaia ja rukkola pestoga / Mõtsasiinist püreruug krõpõ vadsaraasaga

PEAROOG:

Tallelihaga kapsarull pannikartulite ja marineeritud õunaga / Kapstatrull tsilelihaga, praadikardohka ja marineerit ubinaga

MAGUS:

Viinavabriku pavlova jõhvikakreemiga / Viinavabrigu musokuuk kurõmarakreemiga

Broneerimine 5851 4007, info@viinavabrik.ee

 

EELROOG:

Suure Muna pastatoru seenetäidisega / Tahtatorokõsõ seenesäsügä

PEAROOG:

Hernesteik jõhvikakastme ning juurviljadega / Tsõõrikane hernekuuk kurõmarakreemi ja aiaviljuga

MAGUS:

Mustsõstra jäätis suvikõrvitsa-ingveri moosiga / Sitiga-iätüs kürvidsä-ingveri sahvtiga

               Broneerimine 5866 4668, muna@suurmuna.ee