Kaeralaastud

100 g sulavõid
Pisut soola
2 muna
130 g suhkrut
Vaniljesuhkrut
Pisut riivitud koort
Umbes 210 g kiirkaerahelbeid

Valmistamine

Vahusta munad tugevaks vahuks. Lisa sulavõi, maitseained ning kaerahelbed. Sega ja tõsta teelusikaga pätsid ja jäta pätside vahele suured vahed. Küpseta 200 kraadi juures.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.