Hernekört

130 g hernejahu
30 g võid
1 tl soola
0,5 l vett
500 ml rasvasemat piima

Loe edasi…


Hernepüreesupp soolalihast krõpsudega

300 g hernest
300 g kartulit
290 g porgandit
50 g sibulat
200 g soolatud küljeliha
1,9 l vett
murulauku

Loe edasi…


Kaalikapüreesupp 6-le sööjale

Võistlustöö „Nooruslik kevad”

550 g kaalikat
345 g kartulit
115 g porgandit
100 g sibulat
20 g võid
850 ml lihapuljongit
240 ml rõõska koort
30 g kõrvitsaseemneid
6 g värsket tüümiani
soola

Loe edasi…


Kruubisupp ubade ja värske kapsaga

100 g odrakruupi
100 g kuivatatud põlduba
100 g värsket peakapsast
40 g porgandit
80 g sibulat
75 g peekonit
vett 1,4 l
pipar
sool

Loe edasi…


Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordinaatori ametikoht on loodud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammist 2020-2023, mida rahastatakse EL Euroopa Regionaalarengu Fondist meetme tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” raames.