Hernekäkid

200 g kuivatatud herneid
100 g suitsutatud küljeliha
1 keskmine sibul
soola

Loe edasi…


Hernekäkid

2 klaasi kuivatatud kooritud herneid
150 g suitsupekki
50 g sibulat
400 g kartulit
100 ml piima või koort
Soola

Loe edasi…


Kaeralaastud

100 g sulavõid
Pisut soola
2 muna
130 g suhkrut
Vaniljesuhkrut
Pisut riivitud koort
Umbes 210 g kiirkaerahelbeid

Loe edasi…


Kertu seemnetega leib

150g juuretis
500 ml käesooja vett
1 kg rukkijahu
10 g soola
100 g suhkrut
25 g linaseemneid
40 g päevalilleseemneid
40 g kõrvitsaseemneid
25 g seesamiseemneid
5 ml õli

Loe edasi…


Oakäkid

250 g kuivatatud põldube
150 g soolapekki või suitsupeekonit

Loe edasi…


Oamäätsad

2 klaasi kuivatatud põldube
150 g searasva
1 sibul
Soola

Loe edasi…


Rukkirullbiskviit kohupiima-köögiviljatäidisega

5 muna
2,5 sl rukkijahu
2,5 sl nisujahu
sool
suhkur

Loe edasi…


Väikesed pirukad kruubi-singi täidisega

Väljatulek

0,5 l piima
25 g pärmi
20 g suhkrut
7 g soola
50 g sulavõid
Kuni 1,0 kg nisujahu

Loe edasi…


Vatsk

Väljatulek

400 ml petti
1 tl soodat
1 tl soola
3 spl suhkrut (ikka maitse järgi)
Kuni 400 – 500 g jahu

Loe edasi…


Võrumaa sõir

0,5 kg kohupiima
3 muna
1 l piima
1 tl soola
2 – 3 tl köömneid
Melissi või mündi lehekesed
Konjakis keedetud pihlakad

Loe edasi…


Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.