Ahjus hautatud soolatud seakoot köögiviljaga

1 seakoot
3 keskmist porgandit
5 kartulit
2 kaalikat
3 sibulat
3 loorberilehte
10 pipratera
maitseainete segu lihale OÜ Elujõud (aedliivatee, vorstirohi, piparrohi, petersell)

Loe edasi…


Metskitsepada

1,0 kg metskitse kintsuliha
575 g naerist
85 g porgandit
75 g sibulat
50 g võid
5 tera kadakamarja
2 küüslauguküünt
meresoola
10 pipratera
1,5 l vett

Loe edasi…


Punase peediga täidetud sealiharull vokitud köögiviljapadjal, kruubiroa ja jõhvikakastmega

Võistlustöö „Nooruslik kevad”

Sealiharull:
300 g sealiha
30 g spinatit
100 g punast peeti
küüslauku köömneid
soola
pipart

Loe edasi…


Spinati ja õuntega täidetud kanarull

Võistlustöö „Nooruslik kevad”

Kanarull:
kanafilee 2 tk
spinat 10 g
õun 70 g
muskaatpähkel
pipar ja sool

Loe edasi…


Teräsüük ehk kruubiroog ubade ja kapsaga

Väljatulek umbes 700 g

100 g kruupe
50 g põldube
100 g kapsast
50 g suitsupõske, kes kardab rasva, võib kasutada suitsupeekonit
30 g porgandit
30 g sibulat
400 ml puljongit
Maitseks sool ja maitseroheline

Loe edasi…


Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.