Pearoad
Ahjus hautatud soolatud seakoot köögiviljaga
1 seakoot
3 keskmist porgandit
5 kartulit
2 kaalikat
3 sibulat
3 loorberilehte
10 pipratera
maitseainete segu lihale OÜ Elujõud (aedliivatee, vorstirohi, piparrohi, petersell)
Metskitsepada
1,0 kg metskitse kintsuliha
575 g naerist
85 g porgandit
75 g sibulat
50 g võid
5 tera kadakamarja
2 küüslauguküünt
meresoola
10 pipratera
1,5 l vett
Punase peediga täidetud sealiharull vokitud köögiviljapadjal, kruubiroa ja jõhvikakastmega
Võistlustöö „Nooruslik kevad”
Sealiharull:
300 g sealiha
30 g spinatit
100 g punast peeti
küüslauku köömneid
soola
pipart
Spinati ja õuntega täidetud kanarull
Võistlustöö „Nooruslik kevad”
Kanarull:
kanafilee 2 tk
spinat 10 g
õun 70 g
muskaatpähkel
pipar ja sool
Teräsüük ehk kruubiroog ubade ja kapsaga
Väljatulek umbes 700 g
100 g kruupe
50 g põldube
100 g kapsast
50 g suitsupõske, kes kardab rasva, võib kasutada suitsupeekonit
30 g porgandit
30 g sibulat
400 ml puljongit
Maitseks sool ja maitseroheline