Kaasaegne kõrvitsakaste

Väljatuleks umbes 2 l

3 kg kõrvitsat
0,2 kg sibulat
2 tšillipipra kauna
100 ml heamaitselist toiduõli
5 00 ml vett
225 g pruuni suhkrut (toorsuhkur)
Maitse järgi lisada sinepiseemneid, soola, koriandrit.

Loe edasi…


Kartuli-tangupuder pekikastmega

150 g odratangu
1 kg kartuleid
umbes 1 l vett
150 g soolapekki
100 g sibulat
20 g jahu
0,5 l vett
pipart

Loe edasi…


Kruubi-oapuder hapupiimakastmega

150 g odrakruupi
50 g põlduba
umbes 1 l vett
30 g suitsuaunaliha või peekonit
soola

Loe edasi…


Kruubipuder õuntega

150 g odrakruupe
umbes 0,9 l vett
300 g kooritud õuna
80 g suhkrut
100 ml õunamahla

Loe edasi…


Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.