Verekäkk hapukoorega

200 ml seaverd
50 g rasvasemat suitsutatud sealiha
35 g sibulat
umbes 200 – 300 g odrajahu
sool
pipar
majoraan
käkkide praadimiseks läbi hakklihamasina aetud suitsupekki
100 g hapukoort
1 küüslauguküüs

Loe edasi…


Verepannkoogid

1 klaas verd
50 g peekonit
3 sl sularasva
3 muna
1 kl odra- ja tatrajahusegu
1 tl soodat
1 suurem sibul
kuivatatud maitsetaimi (aedliivatee, pune, majoraan, petersell, piparrohi)
vajadusel soola

Loe edasi…


Verepannkoogid pohla-kõrvitsamoosiga

0,5 l verd
200 ml piima või vett
Soola
360 – 480 g odra- või rukkijahu, võib kasutada nende segu
Searasva ja või segu praadimiseks

Loe edasi…


Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.