Verekäkk hapukoorega

200 ml seaverd
50 g rasvasemat suitsutatud sealiha
35 g sibulat
umbes 200 – 300 g odrajahu
sool
pipar
majoraan
käkkide praadimiseks läbi hakklihamasina aetud suitsupekki
100 g hapukoort
1 küüslauguküüs

Loe edasi…


Verepannkoogid

1 klaas verd
50 g peekonit
3 sl sularasva
3 muna
1 kl odra- ja tatrajahusegu
1 tl soodat
1 suurem sibul
kuivatatud maitsetaimi (aedliivatee, pune, majoraan, petersell, piparrohi)
vajadusel soola

Loe edasi…


Verepannkoogid pohla-kõrvitsamoosiga

0,5 l verd
200 ml piima või vett
Soola
360 – 480 g odra- või rukkijahu, võib kasutada nende segu
Searasva ja või segu praadimiseks

Loe edasi…


Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.