Kamapannkoogid

200 ml petti
1 muna
60 g kamajahu
30 g odrajahu
30 g nisujahu
1 g soodat
suhkrut
soola
õli praadimiseks

Valmistamine

Kloppida muna lahti, lisada pett, suhkur, sool. Jahud ja sooda segada omavahel ja lisada petile ning kloppida hästi läbi. Praadida väikesed lusikapannkoogid ja serveerida kas soolaste määretega, magusate kastmetega või omavalmistatud moosiga.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.