Kohupiima-suitsukala määre

100 g kohupiima
250 g suitsuforelli
50 g hapukoort
münti
soola
pipart
sidrunimahla maitse järgi pigistada sidrunist

Valmistamine

Suitsuforell puhastada luudest ja hakkida peeneks. Kohupiimale lisada hakitud münt, sool, pipar ja pisut sidrunimahla. Viimasena segada juurde suitsukala. Segada ühtlaseks.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.