Metskitsepada

1,0 kg metskitse kintsuliha
575 g naerist
85 g porgandit
75 g sibulat
50 g võid
5 tera kadakamarja
2 küüslauguküünt
meresoola
10 pipratera
1,5 l vett

Valmistamine

Kitseliha lõigata kuubikuteks ja pruunistada. Köögiviljad lõigata kangideks ja samuti kuumutada võis. Kõik ained panna haudepotti ja panna ahju küpsema 150° C.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.