Munakook

8 muna
8 spl suhkrut
8 spl jahu

Valmistamine

Munarebu eraldada valgest ja kloppida eraldi nõudes tugevaks vahuks. Suhkruga vahustatud munarebule lisa sõelutud jahu Sega ettevaatlikult vahustatud munavalge. Määri küpsetuspaberiga kaetud plaadile õhukese kihina ja küpseta 200 kraadi juures. Valmista neli kihti.

Hapukoor umbes 200 g
Kakaod 2 spl
Suhkrut maitse järgi

Punased sõstrad kergelt sulatada, purustada sauseguriga ning maitsestada suhkruga.

Keedukreem

400 ml piima
45 g suhkrut
45 g võid
30 g jahu
2 muna
Vanillisuhkrut

Keedukreemi valmistamiseks kuumuta jahu võiga läbi, lisa vähehaaval piim ja lõpuks suhkruga lahtiklopitud muna. Keeta segu seni liigutades edasi kuni pakseneb. Soobitav teha seda kuumaveevannil. Maitsestada. Kihtide vahele määri suhkru ja kakaoga segatud hapukoor, siis käepärastest külmutatud marjadest valmistatud toormoos, jälle hapukooresegi. Kook määri pealt kokku keedukreemiga.