Õuna-kartulikarask

130 g odrajahu
300 g keedetud kartulit
2 tk (250 g) õuna
suhkrut
soola
köömneid
2 muna
10 g küpsetuspulbrit

Valmistamine

Kartulid keeta ja pisut jahutada ning riivida. Samuti riivida õun. Sega kartuli ja õuna segule juurde lahtiklopitud muna ning maitsesta soolaga. Jahule lisa suhkur, köömned ja sooda ja sega kartul-õunamassile hulka. Küpseta plaadikarask 180 kraadi umbes 30 minutit.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.