Pisipõnni karask

250 ml petti
sooda
100 g odrajahu
25 g nisujahu
25 g hernejahu
25 g sarapuupähkel
25 g porgand
20 g õun
50 g suhkur

Valmistamine

Pähkel hakkida peenemaks, porgand riivida, õun lõigata väikesteks kuubikuteks ja segada need tükeldatud toiduained peti sisse. Segada kuivained omavahel ja lisa petimassile. Sega läbi ja küpseta vormis (keeksivorm) 180 kraadi juures umbes 45 minutit.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.