Pohla- kõrvitsamoos

Väljatulek umbes 1 l

1 l pohli
0,5 l puhastatud kõrvitsakuubikuid
2 kangi kaneelipulka
240 g suhkrut
Pisut vett

Valmistamine

Suru pohlad katki, lisa kõrvitstükid ja keeda kuni kõrvits muutub klaasjaks. Lisa suhkur, kaneelipulk. Keeda pehmeks, eemalda kaneelipulk. Sobib säilitada.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.