Porgandi-pähklimääre

400 g porgandit
porgandi keeduvett
10 g metspähkleid
sool
muskaatpähkel

Valmistamine

Puhasta ja tükelda porgandid suuremateks kuubikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurnatud porgand suruda läbi sõela ja lisada jahvatatud metspähkel ja muskaat või peenestada kõik komponendid saumikseriga, konsistentsi parandamiseks lisa porgandi keeduvett, maitsestada.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.