Suitsupekimääre

150 g suitsusaunas suitsutatud küljeliha või turjapekki
50 g poolsuitsuvorsti
2 küünt küüslauku

Valmistamine

Suitsuliha ajada koos poolsuitsuvorstiga läbi hakklihamasina, lisada peeneks hakitud küüslauk ja segada hoolikalt läbi. Maitsev määre ongi valmis, sobib võileivale määrida ja karaskile määrida.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.