Väikesed pirukad kruubi-singi täidisega

Väljatulek

0,5 l piima
25 g pärmi
20 g suhkrut
7 g soola
50 g sulavõid
Kuni 1,0 kg nisujahu

Lahusta pärm leige piimaga, lisa suhkur ja sool. Sega juurde sõelutud jahu ja viimasena lisa või. Sõtku seni kuni taigen kausi küljest lahti lööb. Lase kerkida umbes 30 min.

Täidis
300 g suitsuliha
1 sibul
1 keedetud muna
100 g keedetud kruupe

Valmista täidis. Leota kruubid ja auruta pehmeks. Haki sibul ja prae suitsulihaga läbi. Haki keedetud muna.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.