Vatsk

Väljatulek

400 ml petti
1 tl soodat
1 tl soola
3 spl suhkrut (ikka maitse järgi)
Kuni 400 – 500 g jahu

Valmistamine

Sooda ja jahu segada, lisade see soolaga maitsestatud petile. Sõtkuda taigen. Rullida õhukeseks ja ümmarguse vormiga kettad, määrida muna-piima seguga ja küpsetada ahjus.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.