Verepannkoogid pohla-kõrvitsamoosiga

0,5 l verd
200 ml piima või vett
Soola
360 – 480 g odra- või rukkijahu, võib kasutada nende segu
Searasva ja või segu praadimiseks

Valmistamine

Veri kurnata läbi sõela, lisada vedelik, sool, jahu ja kloppida hästi läbi. Küpsetada lusikapannkoogid mõlemalt poolt.

Eesti toidupiirkond 2019, Vana Võromaa
Ehe maitse
Uma Mekk logod

Toiduvõrgustiku koordineerimine on rahastatud Võru maakonna piirkondlike algatuste tugiprogrammi 2017-2019 Vabariigi Valitsuse ja Euroopa Komisjoni poolt kinnitatud „Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014−2020″ -prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine” meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” alaprojekti “Toiduvõrgustiku arendamine” raames.