Blogi
Ahjus hautatud soolatud seakoot köögiviljaga
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
1 seakoot 3 keskmist porgandit 5 kartulit 2 kaalikat 3 sibulat 3 loorberilehte 10 pipratera maitseainete segu lihale OÜ Elujõud … Loe edasi
Punase peediga täidetud sealiharull vokitud köögiviljapadjal, kruubiroa ja jõhvikakastmega
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Võistlustöö „Nooruslik kevad” Sealiharull: 300 g sealiha 30 g spinatit 100 g punast peeti küüslauku köömneid soola pipart
Spinati ja õuntega täidetud kanarull
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Võistlustöö „Nooruslik kevad” Kanarull: kanafilee 2 tk spinat 10 g õun 70 g muskaatpähkel pipar ja sool
Kaalikapüreesupp 6-le sööjale
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Võistlustöö „Nooruslik kevad” 550 g kaalikat 345 g kartulit 115 g porgandit 100 g sibulat 20 g võid 850 ml … Loe edasi
Hernekört
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
130 g hernejahu 30 g võid 1 tl soola 0,5 l vett 500 ml rasvasemat piima
Hernepüreesupp soolalihast krõpsudega
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
300 g hernest 300 g kartulit 290 g porgandit 50 g sibulat 200 g soolatud küljeliha 1,9 l vett murulauku
Kruubisupp ubade ja värske kapsaga
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
100 g odrakruupi 100 g kuivatatud põlduba 100 g värsket peakapsast 40 g porgandit 80 g sibulat 75 g peekonit … Loe edasi
Karask
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Väljatulek umbes 600 g 125 g kohupiim 250 g piim 1 tk muna 65 g nisujahu 3 g söögisooda 2 … Loe edasi
Traditsiooniline karask soolatud peki ja sibulatega
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Võistlustöö „Nooruslik kevad” 150 g odrajahu 250 ml petti soola 5 g soodat 50 g soolapekki 40 g sibulat
Õuna-kartulikarask
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
130 g odrajahu 300 g keedetud kartulit 2 tk (250 g) õuna suhkrut soola köömneid 2 muna 10 g küpsetuspulbrit
Pisipõnni karask
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
250 ml petti sooda 100 g odrajahu 25 g nisujahu 25 g hernejahu 25 g sarapuupähkel 25 g porgand 20 … Loe edasi
Karaskipirukas
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
250 g keefiri 200 g odrajahu 2 g soodat 1 tl soola Kate: 130 g tomatit 2 küüslauguküünt 100 g … Loe edasi