Kohupiima-suitsukala määre

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

100 g kohupiima 250 g suitsuforelli 50 g hapukoort münti soola pipart sidrunimahla maitse järgi pigistada sidrunist

Peedimääre

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

125 g kohupiima 50 g keedetud peeti 75 ml hapukoort 1 tl õli küüslauku ja sool maitse järgi

Porgandi-pähklimääre

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

400 g porgandit porgandi keeduvett 10 g metspähkleid sool muskaatpähkel

Köömnevõi 6-le sööjale

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

Võistlustöö „Nooruslik kevad” 120 g võid 13 g peterselli maitse järgi köömneid ja soola

Suitsupekimääre

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

150 g suitsusaunas suitsutatud küljeliha või turjapekki 50 g poolsuitsuvorsti 2 küünt küüslauku

Hernevõie värsketest või külmutatud hernestest

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

100 g külmutatud herneid 2 küüslauguküünt maitse järgi hakitud basiiliku lehte 100 g kodujuustu või kohupiima lahjat hapukoort kreemja konsistentsi … Loe edasi

Kaasaegne kõrvitsakaste

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

Väljatuleks umbes 2 l 3 kg kõrvitsat 0,2 kg sibulat 2 tšillipipra kauna 100 ml heamaitselist toiduõli 5 00 ml … Loe edasi

Kartuli-tangupuder pekikastmega

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

150 g odratangu 1 kg kartuleid umbes 1 l vett 150 g soolapekki 100 g sibulat 20 g jahu 0,5 … Loe edasi

Kruubi-oapuder hapupiimakastmega

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

150 g odrakruupi 50 g põlduba umbes 1 l vett 30 g suitsuaunaliha või peekonit soola

Kruubipuder õuntega

Avaldatud: 4 oktoober, 2017

150 g odrakruupe umbes 0,9 l vett 300 g kooritud õuna 80 g suhkrut 100 ml õunamahla

Taaskord toimub novembrikuus Uma Mekk Suurlaat

Avaldatud: 14 september, 2017

Väiketootjate Suurlaat toimub 11. novembril 2017 kell 9.00-15.00 Laadale tulevad kauplema eelkõige Vana-Võrumaal ja selle lähiümbruses kasvatatud talutoodangu väärindajad. Mekitakse, … Loe edasi