Blogi
Hernekäkid
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
200 g kuivatatud herneid 100 g suitsutatud küljeliha 1 keskmine sibul soola
Pohla- kõrvitsamoos
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Väljatulek umbes 1 l 1 l pohli 0,5 l puhastatud kõrvitsakuubikuid 2 kangi kaneelipulka 240 g suhkrut Pisut vett
Mustsõstra-õunasupp toorjuustu-kamavahuga
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Võistlustöö „Nooruslik kevad” 300 g külmutatud või värsket mustsõstart 225 g hapukat õuna 120 g suhkrut 20 g kartulijahu 1 … Loe edasi
Porgandimuffinid
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
1 porgand 85 g nisujahu 85 g täistera nisujahu 2 tl küpsetuspulbrit sool 1 dl õli 90 g fariinsuhkrut 2 … Loe edasi
Kamapannkoogid
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
200 ml petti 1 muna 60 g kamajahu 30 g odrajahu 30 g nisujahu 1 g soodat suhkrut soola õli … Loe edasi
Verepannkoogid pohla-kõrvitsamoosiga
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
0,5 l verd 200 ml piima või vett Soola 360 – 480 g odra- või rukkijahu, võib kasutada nende segu … Loe edasi
Verekäkk hapukoorega
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
200 ml seaverd 50 g rasvasemat suitsutatud sealiha 35 g sibulat umbes 200 – 300 g odrajahu sool pipar majoraan … Loe edasi
Verepannkoogid
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
1 klaas verd 50 g peekonit 3 sl sularasva 3 muna 1 kl odra- ja tatrajahusegu 1 tl soodat 1 … Loe edasi
Teräsüük ehk kruubiroog ubade ja kapsaga
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
Väljatulek umbes 700 g 100 g kruupe 50 g põldube 100 g kapsast 50 g suitsupõske, kes kardab rasva, võib … Loe edasi
Metskitsepada
Avaldatud: 4 oktoober, 2017
1,0 kg metskitse kintsuliha 575 g naerist 85 g porgandit 75 g sibulat 50 g võid 5 tera kadakamarja 2 … Loe edasi